1 VALLEI

ZVV Ede verliest 4e plek in de competitie

maandag 26 februari 2024, 14.36
door Arjan van Steen
ZVV Ede 1 speelde zondag 25 februari een belangrijke wedstrijd tegen RKAV Volendam, waarin de 4e plek in de competitie op het spel stond. Een plek die heel belangrijk is om nacompetitie te ontlopen en zo directe handhaving in de eredivisie zeker te stellen. Helaas lukte het niet om de wedstrijd winnend af te sluiten en zakte ZVV Ede naar de 5e plek.
ZVV Ede tegen RKAV Volendam
© ZVV Ede

In eerste instantie nam ZVV Ede nog wel de leiding via een doelpunt van Kahan Ozcan, maar wist dit niet vast te houden waardoor er met een 1-1 stand de rust in gegaan werd. Na de rust ging het echter mis en kwam ZVV Ede op een 1-3 achterstand, waarna ze achter de feiten aanliepen.

Ino Wolters wist nog 2-3 op de teller te zetten, maar nog geen minuut later was het alweer 2-4.. Telkens als ZVV Ede de stand via scores van Jean Matitaputty tot één doelpunt verschil terug wist te brengen, liep RKAV Volendam weer een doelpunt uit. In de slotminuut had Ino Wolters nog de kans om vanaf 10 meter de stand gelijk te trekken, echter ging de bal over en kwam de eindstand op 5-6.

Aanstaande vrijdagavond komt Scagha ’66 uit Schagen, de huidige nummer 6 in de stand van poule B, op bezoek in Ede. Wederom een zeer belangrijke wedstrijd dus voor de Edese zaalvoetballers.

Bron: ZVV Ede