Skip to main content

EDE FM

RHENEN FM

1 VALLEI

Wandeluitdaging gemeente Ede, Rhenen en Wageningen in april van start

donderdag 14 maart 2024, 12.01
door Lisa Mooijman
Om inwoners van Ede, Rhenen en Wageningen, met of zonder gezondheidsproblemen en elke leeftijd, te stimuleren op pad te gaan organiseert Sportservice De Vallei, de Wandeluitdaging. Vanaf 22 april twaalf weken wandelen in groepsverband.
De inschrijving voor de Wandeluitdaging is weer open
© Sportservice de Vallei

Er zijn groepswandelingen in Ede-Zuid, Ede Veldhuizen/Kernhem, Rhenen, Wageningen en Wekerom. De wandelingen zijn onder begeleiding van een buurtsportcoach van Sportservice De Vallei. Daarnaast lopen verspreid over de 12 weken sport- en zorgprofessionals mee, zoals praktijkondersteuners en fysiotherapeuten. Er wordt rekening gehouden met ieders niveau. Deelname voor 12 weken bedraagt eenmalig € 7,50 per persoon.

Wandellocaties en -data

In Rhenen wordt gestart op maandag 22 april om 10.00 uur. Ede- Zuid en Wekerom volgen woensdag 24 april, ook dan is de start om 10.00 uur. Op vrijdag kan gewandeld worden in Ede-Veldhuizen/Kernhem en in Wageningen. Bij die wandeling is de start om 9.30 uur. Wie zich opgeeft voor de wandelingen kan ook nog voor extra’s kiezen. Zo kun je intekenen voor een vrijblijvend en persoonlijk fitadviesgesprek met één van de buurtsportcoaches. Er zijn ook workshops gezonde leefstijl, verzorgd door een leefstijlcoach van Sportservice De Vallei.

Meer over