Skip to main content

EDE FM

RHENEN FM

1 VALLEI

Twee teams van Christelijk Lyceum Veenendaal naar halve finale van Olympic Moves zaalvoetbalcompetitie

zaterdag 02 maart 2024, 10.44
door Florence van der Molen
De jongens uit klas 3 en 4 en meiden uit 1 en 2 van het Christelijk Lyceum Veenendaal hebben vrijdag de halve finales bereikt van de Olympic Moves zaalcompetitie voetbal. Olympic Moves is de grootste sportcompetitie voor scholieren van middelbare scholen. Uit Veenendaal deden teams van mee het CLV, Het Perron en het Rembrandt College.
Beeld van de zaalcompetitie
© Sportservice Veenendaal

In de poule van de klassen 3 en 4 was CLV het sterkst. Zij wonnen van directe concurrent Het Element. Ze hadden beiden twaalf punten, maar door de 2-1 overwinning van de Veenendalers bereikt CLV de halve finale. Het Perron werd derde in de poule, het Rembrandt College vierde.

De jongens uit de klassen 1 en 2 van het CLV werden tweede, Rembrandt College derde en Het Perron zesde.

Meisjes

Bij de meisjes van die leeftijdsklasse won het CLV. Het Perron werd tweede, het Rembrandt College derde. CLV en Het Perron speelden gelijk tegen elkaar (1-1), maar op basis van een beter doelsaldo won het CLV de poule.

Ook bij de meisjes uit 3 en 4 was het doelsaldo de bepalende factor. CLV speelde gelijk tegen de Meerwaarde (Barneveld), maar had een minder aantal doelpunten. Daardoor werden de Veenendaalse meisjes tweede. Het Rembrandt College eindigde als derde.

Meer over