Skip to main content

EDE FM

RHENEN FM

1 VALLEI

The Bootleg Sixties met de jaren ‘60 in Theater Lampegiet

woensdag 13 maart 2024, 13.59
door Lisa Mooijman
Op donderdagavond 21 maart zijn The Bootleg Sixties terug in Theater Lampegiet met hun nieuwe show Overtures. Met een nieuwe setlist vol grote sixties hits neemt The Bootleg Sixties het publiek mee terug in de tijd.
Tributeband The Bootleg Sixties in Theater Lampegiet
© Frank_Emmers

De Britse groep The Bootleg Sixties keert terug naar Theater Lampegiet met een ode aan de meest legendarische muziek uit de jaren ‘60. De band staat bekend om hun passie en de energie waarmee ze de muziek spelen. Om de beleving compleet te maken krijgt het publiek historische beelden te zien die doen terugdenken aan het “gouden decennium” van de popmuziek.

Niemand minder dan Sir Elton John omschreef de band als ‘The best band of its kind in the world’. Met hun shows laten ze het publiek al jarenlang, wereldwijd meezingen en -dansen. The Bootleg Sixties komen uit het land van The Beatles, The Who, The Rolling Stones, The Small Faces en vele andere grote namen uit de jaren 60. Grote namen, waarbij de band belooft dat ze die muziek met liefde, precisie en respect voor het origineel spelen.

Donderdag 21 maart 2024 in Theater Lampegiet I De voorstelling begint om 20:00 uur.

Meer over