Skip to main content

EDE FM

RHENEN FM

1 VALLEI

Spetterend Kaassouffleest Café de Compaen Ede

donderdag 21 maart 2024, 17.42
door Lisa Mooijman
Na het vorige succes van Sjiek de Friek, het viergangen frikandellendiner van een paar maanden geleden, werd het Edese café de Compaen op 20 maart weer omgetoverd tot een sterrenrestaurant. Op het menu stonden dit keer geen frikandellen, maar een viergangendiner met verrassende kaassoufflés.
Kaassoufflés zoals je nog nooit hadden gegeten bij Café de Compaen in Ede
© Café de Compaen

De zeker vijftig gasten konden zich tegoed doen aan kaassoufflés zoals ze nog nooit hadden gegeten. Dat waren bijvoorbeeld Gnoccofrieten met kaascrème-basilicum en tomaat, gebakken brood met kaas en een rode uienketcup, kaassoufflé met bloemkool en massala en kaassoufflé met stoofvlees, witlof en truffel.

“Het was een groot succes,” vertelt Esther Dadema van De Compaen. De eerste keer, tijdens Sjiek de Friek, waren we verrast door het succes. Toch wilden we deze keer iets anders doen en ook hier waren de gasten laaiend enthousiast over. Door dat enthousiasme de Compaen en Eetkamer Lamens, die ons beide keren heeft bijgestaan, alweer aan het brainstormen over een volgende snack die we gaan uitlichten. Het wordt zeker weer een verrassing!”

Serveren van de gerechten – Foto: Cafe de Compaen

Meer over