Skip to main content

EDE FM

RHENEN FM

1 VALLEI

Rioolwerkzaamheden fietspad N225 tussen Rhenen en Wageningen

donderdag 07 maart 2024, 10.42
door Lisa Mooijman
Van maandag 11 maart tot en met vrijdag 15 maart wordt het riool onder het fietspad langs de Nude (N225) in Rhenen gerenoveerd. Tijdens de werkzaamheden is het zuidelijke fietspad tussen Rhenen en Wageningen daarom afgesloten.
N225 Rhenen
© Provincie Utrecht

Het werk vindt plaats op het fietspad langs de Nude (N225) in Rhenen tussen de huisnummers 34 en 50. Naast de renovatie van de riolering wordt ook de naastgelegen sloot uitgebaggerd. De sloot wordt dieper en breder en er komt nieuwe beschoeiing aan de randen.

Omleiding voor fietsers

Het fietspad is tijdens de werkzaamheden tussen 07.00 uur en 17.00 uur afgesloten. Fietsers kunnen gebruikmaken van het fietspad aan de andere kant van de weg. Tijdens de werkzaamheden zijn verkeersregelaars aanwezig om dit in goede banen te leiden. Voor het autoverkeer verandert er nagenoeg niets. Er geldt alleen een snelheidsbeperking. Alle panden langs de weg blijven bereikbaar, ook met de auto.

Bij de planning houdt de provincie wel een slag om de arm. Door weersomstandigheden kan het zijn dat het werk wordt uitgesteld. Dat kan bijvoorbeeld gebeuren als het lang achter elkaar hard regent.

Meer over