Skip to main content

EDE FM

RHENEN FM

1 VALLEI

Paschedag en Willemsen verlengen bij V.V. Veenendaal

woensdag 17 april 2024, 9.38
door Lisa Mooijman
Patrick Paschedag en Tim Willemsen gaan nog een jaar door bij V.V. Veenendaal. Ze gaven hun ‘jawoord’ tijdens het trainingskamp in het Spaanse Benidorm.
Stefan Wildeman Patrick Paschedag Tim Willemsen Jan Bouwmeester
© VV Veenendaal

Voor Patrick Paschedag is dit seizoen zijn eerste bij V.V. Veenendaal. Tim Willemsen speelt al langer bij de Geel-Blauwen, maar vanwege blessures speelt hij dit jaar pas wekelijks wedstrijden.

Paschedag speelt zijn wedstrijden achterin of op 6. De afgelopen weken was hij zelfs een aantal keer als supersub in de spits te vinden. Trainer Koorn: “Patrick onderscheidt zich met zijn inzicht, sterke coaching en zijn verdedigende acties, maar is ook opbouwend een belangrijke speler. Tim Willemsen is eveneens een sterkhouder op het middenveld, met een groot bereik. Hij is zowel in balbezit als bij het veroveren van de bal erg belangrijk.” De Technische Commissie en het bestuur zijn ook blij met het aanblijven van de twee: “Met Patrick en Tim hebben we twee kwalitatief sterke spelers die beiden ook sfeer toevoegen. Daarom zijn we blij dat ze blijven.”

Meer over