Skip to main content

EDE FM

RHENEN FM

1 VALLEI

Nationale Fietsmaand Regio Foodvalley

woensdag 17 april 2024, 10.32
door Lisa Mooijman
Mei is Nationale Fietsmaand, ook in regio Foodvalley. Laat je fiets gratis nakijken, kijk of je via je baas een mooie fietsregeling kunt krijgen en doe mee met de fietschallenge.
Nationale Fietsmaand 2024
© Omroep Gelderland

In samenwerking met platform Love to Ride zijn er leuke prijzen te winnen als je met de fiets naar het werk komt en/of voor korte ritjes de fiets pakt en je ritten registreert. Ook is er een prijs voor de organisatie die de meeste collega’s op de fiets krijgt.

Op dinsdag 14 mei zijn op een aantal plekken in de regio fietsmonteurs aanwezig waar fietsers gratis hun fiets kunnen laten controleren. De monteur geeft advies over hoe de fiets weer helemaal rijklaar gemaakt kan worden. Een kleine reparatie kan direct (tegen betaling) worden uitgevoerd. Denk aan vervanging van een batterij, remkabel, remblokje of lampje.

Werkgevers en werknemers gaan tijdens de Nationale Fietsmaand én door hun deelname aan Love to Ride op een leuke manier aan de slag. Zo besparen organisaties en werknemers geld en brengen zij de vervoerskosten omlaag en werken aan een beter milieu.

Meer over