Skip to main content

EDE FM

RHENEN FM

1 VALLEI

Mannelijke figuranten en jongens voor belangrijke rol gezocht voor grote musicalproductie in Barneveld

dinsdag 12 maart 2024, 15.15
door Arjan van Steen
In september 2024 gaat de musical 40-45 in première in de Midden Nederland Hallen in Barneveld. Een grote productie, vergelijkbaar met soldaat van Oranje. Voor deze productie is producent Studio 100 op zoek naar mannelijke figuranten. Ook wordt er gezocht naar jongens voor de rol van Daan. Dus wil je wel meespelen in een grote musicalproductie die ook nog eens vlakbij is, meld je dan aan.
Mannelijke figuranten en jongens voor belangrijke rol gezocht voor grote musicalproductie in Barneveld

40-45 de Musical vertelt het verhaal over twee broers die na het bombardement van Rotterdam elk een andere kant van de strijd kiezen. De broers Dirk en Louis worden vlak na de Eerste Wereldoorlog geboren en groeien op in een warm en liefdevol gezin. De broers zijn hartsvrienden en niets lijkt hun band te kunnen breken. Totdat de Tweede Wereldoorlog uitbreekt.

De hoofdrollen voor deze spectaculaire productie over de tweede wereldoorlog zijn inmiddels bekend, met onder andere Soy Kroon, Gaia Aikman, Kees Boot en Babette van Veen, maar er zijn nog figuranten nodig. Er wordt specifiek gezocht naar mannen tussen de 17 en 60 jaar. De repetities vinden tussen 29 juli en 20 september plaats in Barneveld en er wordt gewerkt met verschillende runs tijdens de speelperiode van 21 september 2024 tot en met 1 juni 2025. Voor de figuranten is er naast de onvergetelijke ervaring een onkostenvergoeding. Aanmelden als figurant kan via deze link.

De rol van Daan is belangrijk voor 40-45 de Musical. In de voorstelling is hij het jongste lid van het verzet en zijn personage is belangrijk in het verhaal. De producent is op zoek naar een acteur tussen de 7 en 13 jaar oud die zich goed kan inleven. Het personage Daan maakt veel mee, dus ervaring met acteren is een voorwaarde. Voor deze rol worden meerdere jongens gezocht. Aanmelden om auditie te doen voor deze rol kan via deze link.

Bron: 40-45 de musical

Meer over