Skip to main content

EDE FM

RHENEN FM

1 VALLEI

Jip van de Peppel (23) nieuwe aanwinst Blauw Geel ’55

vrijdag 15 maart 2024, 17.36
door Lisa Mooijman
De 23-jarige Jip van de Peppel is voor komend seizoen de nieuwe aanwinst voor de Edese voetbalclub Blauw Geel ’55. De technisch begaafde speler komt over van tweedeklasser Lunteren.
Jip van de Peppel in actie
© Blauw Geel 55

Na Ploeg, Bouters, Groeneveld en Kuiper kiest nu ook Van de Peppel voor Blauw Geel om zich verder te ontwikkelen onder Gerwin Dekker. De nieuwe speler debuteerde als 16-jarige op Sportpark Hoekelum bij Fortissimo. In 2021 verkast hij naar Lunteren om hogerop te voetballen. Daar had hij een vrij vaste basisplaats, maar door blessureleed (een enkel- en knieblessure, een meniscusblessure) heeft van de Peppel de laatste tijd geen structurele basisplaats weten te bemachtigen, Van de Peppel kiest nu bewust voor Blauw Geel ’55 om zijn plezier te hervinden en de ambities van Blauw Geel te bewerkstelligen.

Van de Peppel sprak de afgelopen tijd met meerdere clubs maar koos voor Blauw Geel omdat hij samen met vrienden kan voetballen op een leuk niveau. Vanwege zijn blessures is de stap terug vanuit de tweede klasse een goede keuze om echt weer fit te worden.

Meer over