Skip to main content

EDE FM

RHENEN FM

1 VALLEI

Inwoners Veenendaal jagen op miljoenen in Postcode Loterij Miljoenenjacht

vrijdag 15 maart 2024, 9.17
door Lisa Mooijman
Een spannend vooruitzicht voor vijftig inwoners van Veenendaal uit postcodegebied 3905. Zij nemen plaats in de studio van Postcode Loterij Miljoenenjacht en strijden om prijzen tot vijf miljoen euro.
Linda de Mol ontvangt vijftig Veenendalers voor de Miljoenenjacht
© SBS6

Of de inwoners van Veenendaal daadwerkelijk in de prijzen vallen, is zondag 31 maart vanaf 19.55 uur te zien bij SBS6. De Veenendaalse

Gijs vertelt: “We kijken in iedere zondag naar Miljoenenjacht. Nu is er een kans dat we iets moois winnen. Ik ga samen met mijn vrouw naar de studio: we zijn 48 jaar getrouwd, hebben twee zoons en een kleinkind. Iedereen vraagt ons al wat we gaan doen als we winnen. Als ik het finalespel mag spelen kies ik nummer 13. Dat nummer brengt ons altijd geluk! Als we het geluk hebben een geldprijs te winnen gaan we op zoek naar een nieuw appartement.”

Geldprijzen

De vijftig inwoners van Veenendaal zijn samen met inwoners van negen andere wijken uit heel Nederland aanwezig in de studio. Eén van de 500 aanwezigen maakt kans de studio als miljonair te verlaten. Diegene neemt in de finale plaats aan de desk naast Linda de Mol om het ‘Gouden Koffer Spel’ te spelen. Door de bekende gouden koffers te openen, maakt de finalist kans op een geldbedrag dat kan oplopen tot wel vijf miljoen euro.

Meer over