Skip to main content

EDE FM

RHENEN FM

1 VALLEI

Heren Polar Bears verspelen kostbare punten

maandag 11 maart 2024, 11.27
door Arjan van Steen
Zaterdag 9 maart speelden de heren van Polar Bears in Leiden een belangrijke wedstrijd tegen het één plaats hoger geklasseerde ZVL-1886. De goede start onder interim coach Jeroen Cavalje van vorige week kon niet voort worden gezet. De wedstrijd werd met 12-9 verloren.
Logo Polar Bears
© Polar Bears

Er werd nog goed gestart met een 2-3 voorsprong aan het eind van de eerste periode via een doelpunt van Marnick Snel en twee van Tijn Slings. Ook in de tweede periode ging het nog gelijk op, maar werd er wel afgesloten met een 7-6 achterstand. De doelpunten voor Polar Bears werden in deze periode gescoord door Sam Kunz (2 keer) en Sander Roels.

In de derde periode kwam Polar Bears niet tot scoren, waardoor ZVL-1886 uitliep naar een 9-6 voorsprong. Marnick Snel wist de score in de vierde periode nog even te verkleinen naar 10-7, maar daarna liepen de Leidenaren van ZVL-1886 uit naar 12-7. Ruud van der Horst en Guus Wolswinkel zorgden uiteindelijk voor de eindstand van 12-9.

Polar Bears blijft hierdoor op de zesde plek in de competie met 22 punten uit 15 wedstrijden, maar zag de achterstand op directe concurrent ZVL-1886 wel oplopen naar een verschil van 6 punten.

Bron: Polar Bears / KNZB

Meer over