1 VALLEI

Gelijkspel houdt ZVV Ede op gelijke hoogte op ranglijst met ZVV BE ’79

zaterdag 09 maart 2024, 8.50
door Florence van der Molen
De zaalvoetballers van ZVV Ede hebben een gelijkspel behaald tegen ZVV BE ’79 uit Berkel-Enschot. In een wedstrijd waarin beide teams weinig voor elkaar onderdeden, eindigde het Eredivisieduel in een 1-1 gelijkspel.
Ilias Joubid maakte de Edese treffer
© Mediateam ZVV Ede

Bij afwezigheid van hoofdcoach Anouar Tighadouini stond ZVV Ede voor het eerst onder leiding van Wasim el Baroudi, die volgend seizoen het roer zal overnemen. Ondanks een vroege achterstand slaagde het team er niet in om de kansen in de eerste helft te benutten.

In de tweede helft kwam ZVV Ede sterker terug, met een gelijkmaker van Ilias Joubid na een assist van Kahan Ozcan. Hoewel beide teams kansen creëerden, waren het de keepers Alpay Yuzgec en Niek de Jong die de score op 1-1 hielden met belangrijke reddingen.

Het gelijkspel zorgt ervoor dat de Edenaren op gelijke hoogte blijven met opponent ZVV BE ’79 in het klassement. ZVV Ede staat met 21 punten vijfde, ZVV BE ’79 volgt met 20 punten.