Skip to main content

EDE FM

RHENEN FM

1 VALLEI

G.V.V.V waakt voor onderschatting in Maassluis

vrijdag 15 maart 2024, 14.07
door Lisa Mooijman
Voor de tweede keer dit seizoen gaan de Veense voetballers wan G.V.V.V 1 komende zaterdag richting Maassluis. De wedstrijd van de club is tegen Excelsior Maassluis.
G.V.V.V waakt voor onderschatting in Maassluis
© G.V.V.V.

Excelsior Maassluis is een ploeg die volgens de Veens voorbeschouwer Bas van Capelleveen zeker niet onderschat mag worden, want juist een kat in het nauw kan rare hoge sprongen maken, zeker op het eigen Dijkpolder. “Want van de totaal 15 punten uit 12 duels werden er twaalf op het eigen domicilie behaald door drie keer winst en drie gelijke spelen. Waarvan onlangs de 1-1 tegen de gedoodverfde kampioenskandidaat Spakenburg zeker tot de verbeelding sprak. Buitenhuis wonnen de tegenstander van de Veenendalers nog niet, alleen 3x gelijkgespeeld.”

Het Veenendaalse vlaggenschip won in Maassluis, historisch gezien, slechts drie van de twaalf wedstrijden die de club er speelde. Viermaal werden de punten gelijkelijk verdeeld, en vijf keer was gastheer Excelsior Maassluis de baas over de blauwen. Volgens de club moet het G.V.V.V-vlaggenschip dus waken voor onderschatting.

De wedstrijd op sportpark Dijkpolder, Lavendelstraat 117, 3142 NE Maassluis begint om 14.30 uur en staat onder leiding staan van dhr. T. Hardeman uit Wijk bij Duurstede. Hij zal langs de lijn worden bijgestaan door de heren. T. Verboven en K. Weever. Vierde official is H. Ramcharan.

Meer over