Skip to main content

EDE FM

RHENEN FM

1 VALLEI

Elfklapper voor FC Bordeauxboys, zaalvoetballers hebben kampioenschap bijna binnen

dinsdag 05 maart 2024, 13.30
door Florence van der Molen
De zaalvoetballers van FC Bordeauxboys hebben maandagavond uitgehaald tegen Drienerlo uit Enschede: 11-0. De Edenaren zijn daarmee bijna kampioen in de topklasse.
FC Bordeauxboys na de overwinning
© FC Bordeauxboys

Mahdi Roble zag na vier minuten spelen zijn schot gepareerd worden door de keeper, waardoor de bal bij Youssef el Hammouchi belandde en hij de rebound binnentikte. Na goede actie van el Hammouchi gaf hij de bal aan jeugdspeler Zakaria Maow, die de bal in de bovenhoek van het doel schoot: 2-0. Na een schot op doel van Hicham Haouat was de rebound voor Maow, die daarmee zijn tweede doelpunt maakte.

Na een actie met Maow is Haouat zelf ook trefzeker. De Edenaren bleven op stoom en vonden het net nog zeven keer via El Hammouchi (3), Haouat (1), Talib Azarkan (1), Roble (2).

DKB

“Als je elke thuiswedstrijd zoveel publiek mag ontvangen, zijn de 141 gemaakte doelpunten dit seizoen extra leuk”, zei trainer Redouan Hazzat. “Dit done we graag terug voor de supporters.”

Als de nummer DKB woensdag een punt laat liggen tegen SV Putten, zijn de Edenaren kampioen zonder te spelen. Anders volgt op 15 maart de kampioenswedstrijd in Winterswijk.

Meer over