Skip to main content

EDE FM

RHENEN FM

1 VALLEI

Edesche Boys en Stichting Hugo gaan samenwerken

woensdag 13 maart 2024, 9.42
door Lisa Mooijman
Voetbalclub Edesche Boys en Stichting Hugo uit Ede-Veldhuizen bundelen hun krachten. Ze gaan samenwerken om gezamenlijk diverse activiteiten te organiseren.
Edesche Boys en Stichting Hugo gaan samenwerken
© Stichting Hugo

Samen willen de organisaties laagdrempelige activiteiten organiseren met focus op jongeren. De concrete invulling wordt nog nader uitgewerkt. Duidelijk is wel dat de activiteiten bedoeld zijn voor iedereen.

Het clubhuis van de Edesche Boys kan zo plaats bieden aan activiteiten van Stichting Hugo. Gezien de snelle groei van de stichting, die activiteiten in de Edese wijk Veldhuizen organiseert, is deze samenwerking van essentieel belang. De stichting kan zo de groei opvangen. Als gastheer voor Stichting Hugo biedt Edesche Boys niet alleen een fysieke ruimte, maar kan het ook logistieke ondersteuning bieden, zoals toegang tot kleedkamers, velden en andere faciliteiten.

Stichting Hugo werkt voornamelijk vanuit het wijkcentrum, vlak achter het ouderlijk huis van Veldhuizenaar Redouan Hazzat. Het hele jaar door zijn daar activiteiten voor de jeugd. Dat gaat van huiswerkbegeleiding tot sport en spel. De samenwerking met de Edesche Boys moet meer activiteiten mogelijk maken.

Meer over