Skip to main content

EDE FM

RHENEN FM

1 VALLEI

DTS Ede Vrouwen 1 gaat samenwerking aan met Centrum Fysiomed Bravenboer

woensdag 21 februari 2024, 12.35
door Lisa Mooijman
De zoektocht van de selectie van voetbalvrouwen van DTS1 naar meer medische staf is ten einde. Fysiomed Bravenboer uit Ede vormt per direct samen met de vaste verzorger Femke Stuijvenberg een medische-staf voor de ploeg.
DTS vrouwen1
© Facebook

Dirk jan de Boer en Erik Bravenboer zijn de fysiotherapeuten van het centrum die samen met Stuijvenberg deze medische staf vormen. Zo kan de staf direct in actie komen na de wedstrijden, om goed te kunnen schakelen wat er nodig is voor de geblesseerde speelsters, om ze zo snel mogelijk weer terug op het veld te krijgen. Het grote voordeel is dat speelsters ook direct een eventuele echografie met sportgerichte revalidatie kunnen krijgen in de trainingszalen van deze praktijk.

Het voordeel van echografisch onderzoek is dat ze in staat zijn aandoeningen in het lichaam duidelijk in beeld te brengen. Met daarnaast ook Manuele therapie (een specialisme binnen de fysiotherapie, dat zich richt op gewrichten en de wervelkolom), Shockwave therapie (een moderne en effectieve behandelmethode voor pijnklachten aan pezen, spieren en gewrichten), Sport fysiotherapie en Dry needling zijn aanwezig voor een snelle beoordeling en behandeling.

Fysiomed Bravenboer heeft al ruim 12 jaar inloopspreekuren en begeleiding. Ze zijn al actief bij onder andere Climax-Atletiek Ede en Hockeyvereniging MHC Ede. De praktijk is bij deze verenigingen, en bij DTS al jaren sponsor met een reclamedoek langs het hoofdveld.

Meer over